Опасно ли е да отваряме сметка в Bet365?

Най-вероятно ще чуете този въпрос за редица други букмейкъри, но по никакъв начин не е трудно да открием, че краткият отговор е – не. Причините са много, но ако трябва да дадем отговор на въпроса, който да ви звучи логичен, нека започнем от самото начало.

Винаги можем да разгледаме анализаторската платформа, която ни показва всички стъпки за Bet365 регистрация България и това автоматично да ни послужи като много добра посока за откриването на всички отговори. Анализаторите предпочитат да работят с лицензирани брандове, което ни води до първата стъпка. Какво точно ни дава един лиценз, с какъвто разполага посочения букмейкър?

 

Първо нека започнем с факта, че това е един от много трудните документи, които може да получите, ако сте бранд, който иска да оперира на територията на България. Придобиването му се случва само след представянето на всички условия на игрите, стрес тестове, доказване на сметки, в които присъстват посочените суми за изплащане на печалби и джакпоти, както и безупречно реноме.

Какво още, бихте попитали, ами необходимо е да се проведе и много сериозен тест на самата система, за да може да е сигурно, че е защитена. Едва при положителен отговор на всичко това, може да се предприеме и следващата стъпка – именно оперирането. Не си мислете обаче, че това е единственото изискване. Един букмейкър е като жив организъм и понякога лицензът е просто един дълъг път напред, на когото трябва да обръщаме много внимание.

Например ще открием, че самият бранд разполага с SSL сертификат за защита. Същият ни гарантира, че в момента на работа, връзката между нас и сървъра е защитена, криптирана и не може да се прихваща. Тоест тя е еднопосочна. Можете да проверите всеки един реномиран сайт дали разполага с такава, като е достатъчно да погледнете адрес бара и откриете символа на малко катинарче. Това е гаранция, че сайтът е защитен и вашите лични данни са в сигурни ръце.

Много често ще откриете, че при регистрация в една букмейкърска платформа се изисква представянето на лични данни и документ за самоличност. Букмейкърите не изискват това, но се оказва, че по-често това е желанието на Държавната комисия по хазарта, която трябва да е сигурна, че клиентите са на 18-годишна възраст, поне на толкова. Не трябва да забравяме, че отново по закон се забранява предоставянето им на трети лица. Може подобна информация да се даде само и единствено на НАП или ДАНС, ако те проявят такъв интерес.

С други думи, всеки друг клиент, може просто да гадае кой стои от другата страна на профила. Анонимността е повече от гарантирана, но не трябва да забравяме, че дори това не е пълната селекция от стъпки за сигурност. Ако използвате мобилно приложение, най-вероятно ще откриете, че всеки клиент там има  достъп до забавление по всяко време, но количеството ъпдейти за сигурност идват всяка седмица, за  да се гарантира безпроблемна работа и защита на данните на всеки един потребител. Това не трябва да ни изненадва, все пак вашите успехи идват и с инкасирането на печалби,  а да не забравяме, че някои професионални фенове изкарват прехраната си точно по този начин.

Всичко изброено е налично в посочения бранд, следователно имаме и по-дългата версия. Безопасно ли е да си отворим сметка? Ако още имате съмнения, нека обърнем внимание и на факта, че тук клиентите се измерват в милиони от цял свят. Опитът и вниманието към детайлите също не може да бъде пропуснат, следователно имаме всички предпоставки да се насладим на истинската игра и да открием още много приятни предизвикателства.

- реклама -