Онлайн кампания с избрани устройства на Nokia на специални цени във Vivacom

Vivacom започва нова кампания в онлайн магазина си, включваща устройства и аксесоари на Nokia като  Nokia WiFi Beacon , Nokia G21 и Nokia стойка за кола.

 

Клиентите могат да се възползват от специалните цени на моделите на Nokia от 16.09.2022 г. до 04.10.2022г.

 

Nokia G21 е смартфон със 6,5-инчов дисплей, съотношение към корпуса 81.6% и резолюция на екрана 1600 x 720 пиксела. Разполага с тройна задна камера с основен сензор 50MP, един 2-мегапикселов сензор за дълбочина и един 2MP макро сензор. Отпред е разположена 8MP селфи камера. Снабден е с 8-ядрен Unisoc T606 процесор и оперативна памет с капацитет 4GB. Капацитетът на батерията му е 5050 mAh, а сред екстрите му са сензор за пръстови отпечатъци и лицево разпознаване.

 

Nokia WiFi Beacon пък е устройство, което създава високоефективна система за изграждане на скоростна и надеждна WiFi Mesh мрежа. С нейна помощ може да се насладите на безупречно WiFi покритие във всяка част на дома ви. Устройствата имат елегантен и стилен дизайн, настройват се лесно и се управляват чрез мобилно приложение и WEB портал. Създават обща мрежа, а нейното покритие може да се разшири като се поставят допълнителни устройства, в зависимост от големината и конструкцията на дома ви.

 

В рамките на кампанията, шофьорите могат да се възползват и от специалната цена на аксесоар за автомобил– стойка Nokia в черен цвят, на която да поставите мобилното си устройство по време на път.

- реклама -