Оливия Нютън-Джон продава знакови тоалети от филма „Брилянтин“-ВИДЕО

Оливия Нютън-Джон предлага на търг черното си кожено яке и тесните панталони, които носеше в „Брилянтин“, като с парите от продажбата ще подпомогне онкологичен център в Австралия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

От тръжната къща „Джулиънс окшънс“ съобщиха, че култовите дрехи на Оливия, превъплътила се в ролята на Санди Олсън във филмовия мюзикъл, ще бъдат сред двестата нейни предмети, за които ще наддават колекционерите през месец ноември.

 Якето и панталонът се оферират поотделно, но общо могат да намерят купувач за 200 хиляди долара. Филмът „Брилянтин“ е любовна средношколска история, ситуирана в 50-те години на миналия век. Той се превърна в планетарен хит и изстреля в небесата кариерите на Оливия Нютън-Джон и на Джон Траволта. Изпълнителката на главната роля заяви през 2017 година, че ракът на гърдата, от който е страдала през 1992 година, отново се е появил. Оливия носеше черното яке и тесните панталони във финалната сцена на „Брилянтин“, когато пее в дует с Траволта хита „You’re the One That I Want“.
- реклама -