три олимпийски надежди Плейбой
Снимка: "Плейбой"

Три олимпийски надежди се съблякоха за „Плейбой“

Три от олимпийските надежди на Германия се съблякоха в специална сесия за „Плейбой“. Дни преди старта на игрите в Токио без дрехи останаха Мари Пиетрушка, Александра Ндоло и Лиза Ризих. Те са корицата на августовския брой на немското издание на списанието. Той ще се появи на пазара утре.

Лиза Ризих
Снимка: „Плейбой“

32-годишната Ризих е шампионка на Германия в овчарския скок в зала. „Винаги съм си мечтала да се снимам в „Плейбой“. И мисля, че това е най-добрият момент. Харесвам мускулестото си тяло“, заяви Ризих за „Билд“. „Освен това дисцилината ми е много сложно и рядко получава заслуженото внимание. А в нея има толкова елегантност“, добавя тя.

Мари Пиетрушка
Снимка: „Плейбой“

„Гордея с тялото си и с това, което съм постигнала с него. Получаваш предложение от „Плейбой“ само веднъж в живота. В началото имах колебания, но сесията се получи супер. Беше невероятно изживяване и ме направи по-уверена“, заяви Пиетрушка. 26-годишната плувкиня добавя, че се надява Германия да се справи по-добре отколкото на Евро 2020. „Ние не привличаме толкова внимание, колкото футболния отбор. А и малцина ни познават на живо – ние сме различни, когато не сме с мокра коса и бански, а с нормални дрехи и грим“, добавя тя.

Александра Ндоло
Снимка: „Плейбой“

34-годишната Ндоло беше част от селекцията за Токио по време на сесията, но после отпадна от отбора по фехтовка. „За съжаление в живота не винаги получаваш това, което искаш. Сега ще стискам палци на Мари и Лиза. Нашият метод за класиране е странен. Аз съм номер 25 в света и номер 76 за Олимпиадата. Но няма да се отказвам. Продължавам с фехтовката и след Токио“, каза Ндоло.

 

- реклама -