Пипа Мидълтън бременност

Официално! Пипа Мидълтън потвърди, че е бременна

По-малката сестра на херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън – Пипа Мидълтън, обяви, че е бременна.

Това предаде Асошиейтед прес. Медиите спекулираха за това от известно време, но сега Пипа го призна пред изданието „Уейтроуз“.

Тя разказа, че е минала първите три месеца на бременността и сега адаптирала гимнастиката си за състоянието си.

„Имах късмет да мина 12-седмичното сканиране, без да съм изпитвала сутрешен дискомфорт“,  казва тя. „Това е първата ми бременност, имах толкова много въпроси, които все още са без отговор. Исках да знам неща като – ще изпитвам ли напрежение, ако играя тенис? Безопасно ли е плуването? Мога ли да върша нормални упражнения йога, ако избягвам определени пози? Мога ли да напрягам коремните си мускули при упражнения?

Пипа Мидълтън казва, че търсенето на отговори на тези въпроси е особено трудно през първите месеци, „когато наистина не искате да споделяте новината с всички.“

„Забелязах промяна на тялото и увеличаване на теглото си – но чрез ефективни упражнения и спорт чувствам, че то се подсилва, за да поддържа здравословна бременност, раждане и възстановяване.“

Пипа, която е истински маниак на поддържане на перфектната си форма, разкрива в седмичната си колонка, че е спряла джогинга.“Престанах да тичам – не защото четох, че това не е безопасно. Просто защото ми харесваше идеята да дам на тялото ми (и на растящото бебе) почивка от тръскането“.

Тя казва, че е „наясно с това, че трябва да държи корема си (сякаш дава на бебето ѝ прегръдка), за да поддържа гърба ми и да се уверя, че след като родя, старите ми любими джинси все още ще ме поберат. ..евентуално“.

Пипа Мидълтън се омъжи за мениджъра на хедж фондове Джеймс Матюс през 2017 г. Тя беше шаферка на сватбата на Кейт.

Кейт Мидълтън има три деца от брака си с принц Уилям.

- реклама -