Ледовете се стопяват: БФС подкрепи каузата на Бербатов, закупи 1000 билета за дарение

Българският футболен съюз подарява незабравимо изживяване на деца от футболните школи – да се докоснат до магията на световните звезди, идващи в България за грандиозното шоу на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. БФС закупи 1000 билета за мача и ще ги подари на деца от школите. Това потвърди официалният сайт на централата. Това е голяма крачка към стоплянето на отношенията между Бербатов и ръководството на БФС, които време са обтегнати зарадии отказа на звездата да играе за националния отбор. Наскоро Бербатов обяви, че ще опише в предстоящата си книга, причинете да не играе за България.

Талантите от школите ще получат голямо вдъхновение, а с дарението ще бъде подкрепена и каузата на фондация „Димитър Бербатов” – успелите деца на България в областите на изкуствата, науката и спорта.

Рекордьорът по голове за националния отбор на България организира благотворителния мач чрез своята фондация. Неговият отбор United Stars ще се изправи срещу отбора на носителя на „Златната топка” Луиш Фиго на 14 юни от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

“За нас е изключително важно да подкрепим каузата на Димитър, който вече е заслужил своето славно място в историята на българския футбол. Националният стадион трябва да е пълен в шоуто на 14 юни и то най-вече с деца, които да се докоснат до големите имена на тази игра и да усетят любовта към футбола”, заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, който също ще присъства на мача.Представителите на школите могат да направят своите заявки за билети на и на адрес unitedstars@dberbatov.org най-късно до 7 юни.

Обявените звезди за All Stars 2017 дотук:

United Stars: Димитър Бербатов, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд

Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Роби Кийн, Христо Стоичков, Красимир Балъков

Стилиян Петров,Мартин Петров,.

All Stars: Луиш Фиго, Роберто Карлос, Робер Пирес, Деко, Дуайт Йорк, Мичел Салгадо

Максуел, Франческо Толдо, Йенс Леман, Нуно Гомеш,  Гайска Мендиета

Иван Кордоба, Предраг Миятович

- реклама -