ЦСКА
ЦСКА-София срещу Славия на старта на Първа професионална лига

Официална позиция на ЦСКА-София

Ръководството на ЦСКА-София излезе с официално изявление относно спекулациите за бъдещето на клуба. В последните часове в някои медии се появиха информации, че благодетелят на новосформирания отбор Гриша Ганчев дори обмисля да се оттегли. За това намекна и спортният директор на тима Стойчо Стоилов.

Той заяви, че Ганчев е много разочарован от случващото се около „червените“.

В официалното изявление, публикувано на сайта на „армейците”, информацията за евентуалното му напускане обаче нито бе призната, нито отречена.

Вместо това ръководството обръща внимание на изказване на репортер от БНТ, според когото след проведена анкета 80% от зрителите на телевизията подкрепят плана на Васил Божков за оздравяването на автентичния ПФК ЦСКА АД.

Официално на сайта

„Армейци,

Във връзка с многобройните спекулации и тиражираните ежеминутно манипулативни „новини“ относно бъдещето на ЦСКА, ръководителите на футболен клуб ЦСКА желаят да изразят своята позиция.

Както вече знаете, вчера в ефира на Българската национална телевизия (БНТ), репортер обяви, че телевизията е провела анкета, в която пита своите зрители кой проект за бъдещето на ЦСКА подкрепят.

Репортерът обяви, че над 80% от зрителите подкрепят т.нар. „проект“ на Васил Божков (проект, който все още не сме виждали, за него само сме слушали от разни говорители).

Всички във футболен клуб ЦСКА останахме изключително изненадани от изнесените в медийното пространство резултати. Поради този факт, ръководителите на клуба призовават БНТ да излезе с позиция по казуса – да публикува резултатите от проведената анкета, да обясни представителна ли е извадката, до колко са достоверни резултатите и чрез какъв способ е проведена самата анкета.

Настоящото ръководство на клуба по никакъв начин не желае да се натрапва, да се чувства нежелано на ст. „Българска армия“ и да създава конфликти сред армейската общност.

Както нееднократно обявихме – желаем да има мир и любов!

- реклама -