Оферта: Пълнят бутиците с топмарки за 10 лева

Ударни промоции за 3-ти и 8-и март са обявили отсега вериги и онлайн магазини, показа проучване на „Телеграф“. Бутиците масово се пълнят със стока на едро от топмарки по 10 лв. парчето. Други правят тематични намаления само на български продукти за националния празник. По повод Деня на жената има и специални промоции при покупка на електроуреди.

Оферти

Сред офертите за търговците на едро са маркови блузи за по 10 лв. бройката, като след надценката стойността за крайния клиент става двойна. Въпреки това отново излиза по-евтино, коментираха търговци. Конфекцията се купува на едро и идва от складове от Полша. Всички продукти са оригинални и всеки един има гаранция, са обявили търговците. И допълват, че става дума за световноизвестни дизайнерски облекла.

От евтиното предложение могат да се възползват не само фирми, които държат магазини, а и крайни потребители. Условието е да закупите 10 артикула. Друга промоция е само за български продукти и важи единствено на 3 март. Тогава с 20 до 30 процента намаление може да пазарувате от парфюмерии. Намаление за националния празник правят дори някои книжарници. С отстъпка от 15 процента може да пазарувате онлайн също настолни игри от български автори, като се правят и подаръци – книга или филм. Други марки правят отстъпки точно до 3 март, когато е последният ден на намаленията им. Такъв е случаят с известна верига за елегантни костюми, където има отстъпки от 50 процента.

Продължителност

Повечето празнични мартенски промоции са с продължителност между 5 дни и седмица. Други правят акциите само на 3-ти и на 8-и за избрани продукти. Сред предложенията е и да си купите пералня или сушилня до края на март и да получите удължена гаранция от допълнителни 3 години освен редовната, разказаха още търговци.

- реклама -