Очакват се подробности за проверката на прокуратурата за заплатата на Лена Бориславова в ББР

проверката, която прави на договора

между Българската банка за развитие и адвокатската кантора, в която е работила Лена Бориславова.

По информация на NOVA в края на миналата седмица са изискани копия от документите, за да се види колко и на какво основание говорителката на кабинета е получавала заплащане. За случая съобщи самата Бориславова, която написа в социалните мрежи, че държавното обвинение се е самосезирало, но не заради просрочени кредити,

или увреждане на държавния ресурс.

„Жълтите медии на ГЕРБ и ДПС и те ревностно участват в битката от ден едно. През май 2021 си мислех, че най-голямата лъжа за мен може да бъде, че лично получавам заплата от ББР в размер на 14 000 лв. на месец. 12 месеца по-късно осъзнавам, че просто ми е липсвало въображение.
Нищо, човек се учи, докато е жив, хеле ако си жена! И така … почти година по-късно битката не е само за ББР, а за цялата държава.

Битката е за това дали в четвъртък сутрин

ще се събудим с чувство на облекчение или с желание за емигриране? Дали ще оставим егото или страхът да ни водят? Дали си мислим, че при едно ново раздаване на картите ще се “уредим” по-добре или поне ще “накажем” тези, които заради битките и идеалите си са ни отнели спокойствието… Да успокоя “доброжелателите”, #промянатапродължава и целият отбор сме единни и по-мотивирани от всякога!“, написа още шефката на кабинета на премиера.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено