Джуд Лоу

Очаквайте: Джуд Лоу само по салфетка в новия сезон на „Младия папа“

Джуд Лоу няма да има нищо друго освен салфетка като прикритие на тялото си, когато се завърне на телевизионните екрани като „Младият папа“ по-късно тази година.

Британският актьор, който играе измисления първи американски папа в хитовия сериал, разказа пред репортери на филмовия фестивал във Венеция, че това е „най-оскъдният костюм, който някога е получавал“.

В кратък преглед на следващите серии за историята на на Ватикана, наречена „Новият папа“, наглия понтиф на Лоу изпадна в кома.

Той е заменен от далеч по-строгия английски папа Йоан Павел III, изигран от колегата на холивудската звезда Джон Малкович. Но в крайна сметка Лоу в ролята на Лени Белардо (известен още като папа Пий XIII), оставя католиците по света с два конкуриращи се духовни водачи.

В трейлъра към новия сезон, в „папската“ си същност актьора се появява на плажа по бели плувки и буквално събира погледите на всички жени.

„Ще бъдете изненадани да разберете, че тези плувки всъщност не бяха най-малкият костюм, който трябваше да облека“, пошегува се Лоу с репортерите.

„Всъщност има сцена, в която носех салфетка. Това беше наистина най-малкият костюм, който някога съм получавал.“

- реклама -