Обявиха награда от 100 000 лева за откриването на Емил (ВИДЕО)

Обявиха парична награда от 100 000 лева за откриването на Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала „Сурва“.

„Пускам това видео на мен и майка ми с идеята, че след 9 дена кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни – доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил“, съобщи Мартин Боев, брат на изчезналия младеж в личния си профил във фейсбук.

„Следващата новина, моля, всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до правилния човек. Искам да си покрия всички бази затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достаъчно да го намерим жив“, пише в социалната мрежа Боев.

„Моля, всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид че няма да приемаме това като доказателство„, призовава младежът и споделя телефон, на който да бъдат подавани сигнали: 0886695116.

„Умолявам ви да не притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали, които не са за Емил – всеки сигнал ще мине през мен лично, след като е даден на телефона“, призовава Мартин Боев.

- реклама -