Неймар

Обвиниха футболната звезда Неймар в изнасилване

Националът на Бразилия и звезда на ПСЖ Неймар е обвинен в изнасилване. Информацията на е GloboEsporte.com.

Според източника жена, чието име не се споменава, твърди, че Неймар я е изнасилил в Париж. Според жената престъплението е извършено на 15 май в хотел във френската столица. Младата жена е подала жалбата в Сао Пауло, след като се е върнала в Бразилия на 17 май. Тя се страхувала да се обърне към полицията в друга страна. Дамата твърди, че футболистът е платил билетите и хотелът ѝ във френската столица. Те се запознали чрез съобщения в Инстаграм.

Неймар: Няма изнасилване

Представителите на нападателя засега не коментират появилата се информация. В официално съобщение обаче те казват, че са наясно със ситуацията, защото адвокат на жертвата се е свързал с тях преди няколко дни.

Самият футболист обаче пусна видео, за да обясни своята версия. „Не отричам, че бях с въпросната дама. И правихме неща, които правят мъжете и жените, когато са сами между четири стени. Но няма изнасилване. Тя дори ми писа съобщения след това – да взема сувенир за сина ѝ. И щях да го направя. Но сега съм обвинен несправедливо и цялото ми семейство страда. Това е лошо и тъжно и ме наранява. Но има такива хора по света. Това беше капан и аз паднах в него. Ще е тъжен и болезнен урок“, обясни нападателят.

Неймар е част от бразилския национален отбор по футбол, който се готви да участва в Копа Америка. Наскоро той бе лишен от капитанската лента в тима и тя бе връчена на Дани Алвес.

- реклама -