сн. Фейсбук

Общинският председател на БСП в Сливен обяви, че оттегля подкрепата си за Румен Радев

Общинският председател на БСП в Сливен Атанас Делибалтова обяви, че оттегля подкрепата си за Румен Радев. Съобщението за своето решение той публикува във Фейсбук:

„Мисля си скъпи приятели за една нашенска поговорка.
Покойният ми баща,да го прости господ,често ми я повтаряше:“Бързата кучка слепи ги ражда“!
Та затова от доста време гледам и анализирам докъде,колко и как ще се проявят управленските подходи на Прездент Радев,кандидатура издигната от БСП преди години.
Президента имаше пълната ни подкрепа!
За голяма моя изненада вчера правителството назначено от него предприе неочаквно,необмислено и прибързано решение!
България и българите вече не са притиснати само от пандемията!Сега сме в менгемето и на зелените сертификати а БСП между чука и наковалнятя!
Категорично твърдя,че министър Кацаров в никакъв случай не е предприел издаването на тази недоносена наредба без разпореждане от Министър Председателя!
Аз изказвам личното си мнение,че гн Стефан Янев при всички случаи е информирал Президента за предстоящата наредба и той е дал съгласие!Сред военните субординацията е желязно правило!
Това е недомислено и неприемливо решение,което силно ще урони авторитета на Президент Радев както и на БСП-основната политическа сила,която го подкрепя!
Накрая уважаеми дами и господа,другарки и другари искам да заявя,че за първи път в своята битност на член на БСП ще си позволя да наруша партийната дисциплина и ще оттегля своята подкрепа към Президент Радев и назначеното от него правителство!
ПП
Считам,че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя,че най-важно е да се справи с основното си занимание-Благоденствието на българския народ!“

</div>

- реклама -