Кардашиян

Обирът на Ким Кардашиян се разплита! Арестуваха 16 души във Франция – ВИДЕО

Френската полиция е арестувала 16 души във връзка с обира на риалти-звездата Ким Кардашиян по време на френската седмица на модата миналата година. Това съобщават източници от полицейските среди.

През октомври Кардашиян беше нападната в хотела си в Париж. Звездата беше заплашена с оръжие, завързана и обрана. Според информация на BBC, крадците са оставили свое ДНК в апартамента на Ким, което е довело до арестите.

Крадците отмъкнаха бижута и вещи на стойност 9,5 млн. долара

Сградата в Париж, в която бе обрана Ким
Сградата в Париж, в която бе обрана Ким

Ким, която е съпруга на рапъра Кание Уест, за първи път проговори за инцидента тази седмица. В своето риалити предаване „Keeping up with the Kardashians“ тя сподели, че през цялото време се е страхувала да не бъде убита от нападателите.

„Нямах път за бягство. Мислех, че ще ме застрелят в гръб. Толкова се разстройвам, когато си спомня за това“, сподели тя.

След инцидента звездата, която беше известна с постоянното си присъствие в социалните мрежи се скри от обективите. Според запознати тя е решила дори да приключи с риалити телевизята в името на спокойствието и безопасността на семейството си.

На този етап обаче това не може да се случи заради обвързващите договори.

https://www.youtube.com/watch?v=MP473ail5Tg

 

- реклама -