Обама

Обама отлетяха на ваканция, семейство Тръмп ги изпрати

Семейството на Барак Обама потегли на заслужена ваканция по-малко от час след клетвата на Доналд Тръмп пред Капитолия.

Бившето вече първо семейство на САЩ отлетя за Палм Спрингс, където Барак, Мишел, Малия и Саша ще почиват идните седмици. През целия ден по предаването на властта, двете фамилии – Тръмп и Обама демонстрираха топли отношения, гарнирани с прегръдки и целувки.

Преди церемонията по клетвата Барак и Мишел посрещнаха Доналд и съпругата му в Белия дом, където пиха чай. Мелания се появи с луксозен подарък за своята предшественичка, опакован в цвета на тоалета й – нежно синьо. Какво има в него все още е тайна, но медийте зад Океана разпознаха по опаковката, че е нещо, закупено от луксозния бижутерски магазин „Tiffani and Co“. Мелания

Семейство Тръмп изпратиха на летището Обама и Мишел

„Семейството чака с нетърпение момента, в който ще отпътува към Палм Сприйнгс, Калифорния. Те обичат топлото време и планират да му се насладят“, коментира преди дни говорител на Белия дом.

US Presidential Inauguration

Барак Обама имал намерение да играе голф в долината Коачела, а фамилията щяла да отседне в ранчото на Майкъл Смит, чието дело е настоящия интериор на Овалния кабинет в Белия дом.

Семейство Обама има традиция да излиза във ваканция два пъти годишно и тя не е била нарушавана никога до сега по време на двата мандата на Барак.

В края на годината медиите в САЩ писаха, че пътуванията на първото семейство през последните 10 години са стрували между 85 и 95 милиона долара. От Белия дом обаче не потвърдиха информацията за огромната сума.

US Presidential Inauguration

- реклама -