Няма да повярвате как изглеждат днес актьорите от „Женени с деца“

33 години. Точно толкова време е минало от пускането в ефир на един от най-любимите комедийни сериали на българските зрители – „Женени с деца“. Разбира се това се случва в САЩ, а до нашите малки екрани той достига по-късно.

Ситкомът се излъчва в периода 1987-1997 година. През това десетилетие „Женени с деца“ има 11 сезона и цели 263 епизода! И до днес той си остава най-дълго продължилия сериал на FOX.

Със сигурност онези от вас, които са гледали комедийното шоу, разиграващо се в хола на семейство Бънди от Чикаго, никога няма да забавят уникалните образи: Ал Бънди – вечно мрънкащ продавач на обувки, който издържа цялото си семейство, съпругата му Пеги – любителка на леопардовите щампи, която по цял ден гледа телевизия с токчета и фалшиви перли, но никога не чисти и готви. Както и техните деца – дъщеря им Кели – глупава изрусена тийнейджърка с леко поведение и страст към лошите момчета и синът им Бъд, който се смята за много готин и е луд по момичета, но не бележи никакви успехи сред тях.

Какво се случва с всички тях днес и как са се променили през последните 30 години?

Ал Бънди

Актьорът Ед О’Нийл днес е на 74 години. Той се възползва доста добре от славата, която получава след „Женени с деца“ и развива успешна кариера. Участва във филми като „The Spanish Prisoner“, „The Bone Collector“ и „Lucky Numbers“. Зрителите го познават добре и като Джей Притчет в „Модерно семейство“.

Пеги Бънди

Кейти Сейгъл, която играе червенокосата домакиня е на 66 години. Тя участва в още един култов сериал – „Lost“. Между 1999 и 2013 озвучава капитан Лийла в анимационния научнофантастичен ситком „Futurama“. От 2008 до 2014 играе ролята на Джемма в „Sons of Anarchy“, която й носи награда „Златен Глобус“ за най-добра актриса в драматичен сериал.

Кели Бънди

След края на сериала Кристина Епългейт се радва на солидна кариера и на големия екран. Там си е партнирала с Камерън Диаз (The Sweetest Thing ), с Бен Афлек (Surviving Christmas), с Мат Дилън (Employee of the Month) и много други.

През 2004-та Кристина дебютира и на Бродуей, а спектаклите и мюзикълите й носят няколко номинации за награда „Тони“. През 2008 агента на актрисата съобщава, че тя е диагностицирана с рак на гърдата. Кристина Епългейт се подлага на двойна мастектомия и бързо успява да преодолее тежката диагноза.

Бъд Бънди

Тази роля на Дейвид Фаустино определено остава най-голямото му актьорско постижение. След сериала той участва в няколко по-малки проекта, но като цяло не му провървява особено в Холивуд. Затова той решава да стане рапър. В момента Фаустино е радиоводещ.

Марси

Съседката Марси, най-добра приятелка на Пеги Бънди и заклет враг на Ал се играе от Аманда Биърс. Още по време на снимките на „Женени с деца“, тя се изявява като режисьор на част от епизодите и избира кариерата й да се развива именно зад кадър. Сред най-известните сериали, които Аманда режисира са „Дарма и Грег“. В началото на новия милениум тя официално признава, че е хомосексуална.

Стив Роудс

Първият съпруг на Марси бързо става любим приятел на Ал и попада под неговото негативно влияние. Той остава в сериала само 4 сезона, след което се налага продуцентите да го „разведат“ със съпругата му. Причината – актьорът Дейвид Гарисън предпочита да се изявява като театрал и не иска да замени сцената за снимачната площадка. След „Женени с деца“ той се отдава именно на страстта си към Мелпомена.

- реклама -