Сексът и градът

Няма да има трета част на „Сексът и градът“

За съжаление на феновете по света, Сара Джесика Паркър обяви официално, че третият филм „Сексът и градът“ няма да бъде реализиран.

52-годишната Паркър, която играе секс колумнистката Кари Брадшоу в популярния телевизионен сериал, превърнал се и във филмов франчайз, опроверга окончателно слуховете, че ще има трета част „Сексът и градът“.

„Приключи. Няма да го направим“, съобщи актрисата в интервю за списание „Екстра“, разочаровайки феновете, които се надяваха, че след 6-годишно отсъствие от екран четирите атрактивни нюйоркчанки – Кари, Саманта, Миранда и Шарлот отново ще очароват публиката с премеждията си.

„Разочарована съм“, допълни още Паркър пред изданието. „Разполагахме с красива, забавна, сърцераздирателена, весела и изключително релевантна история и сценарий към нея. И разочароващото е не, че не можем да разкажем тази история и да я изживеем, а че не можем да изпълним искането на аудиторията, която толкова настояваше за нов филм“.

Причините за прекъсването на проекта обаче така и не бяха посочени.

Първият филм „Сексът и градът“ се появи през 2008 г., четири години след като края на едноименния сериал по HBO, който бе едно от най-хитовите шоута на 90-те години. През 2010 година последва и втората част на филма, след което настана тишина.

Миналата година, въпреки негативната оценка на критиците след втората част, уебсайтът „Радар“ издаде, че Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са подписали вече договора за третата част и се очакваше снимките да започнат това лято.

- реклама -