Нумеролози: Числото 5 е талисманът, който ще ни закриля през юни 2018 г.

Всеки месец има своя талисман, който влияе на късмета на хората и тяхното настроение, твърдят нумеролозите. За юни 2018 г. това е петицата

Това число е символ на обединението и хармонията, присъствие на доброто във всичко, което ни обкръжава. То е най-мощното от всички числа. Трябва обаче да се отбележи и неговата необичайна независимост – нещо, което ще се изисква и от хората. Не всички обаче могат да приемат, че са си самодостатъчни. Болшинството ще искат още и още.

Така ще се прояви алчността в по-голяма степен от останалите месеци. Тя може да доведе до загуби и то не само на средства. Може да се прекъснат връзки с колеги, приятели, партньори, помощници. Но ако човек е умерен в желанията си, може да постигне много и да предотврати негативните последствия от предателството, глупостта, невниманието. Нумеролозите съветват да не се доверяваме на никого в първия месец на лятото.

Освен това хората ще бъдат горди и самовлюбени. Егоизмът ще е водещ този месец, а това може да породи скандали с близките хора. Всеки ще дърпа чергата към себе си, ще се стигне до необмислени покупки. За да не се стигне до фалит на семейния бюджет, ограничете се до най-необходимото.

Положителните качества на Петицата, които може да бъдат използвани в бизнеса и работата

Петицата помага при учението. Прави хората по-трудолюбиви и трудоспособни в интелектуален план. Повишава се влечението към знанията, подобрява се паметта. Работете толкова, колкото ви е нужно. Това особено касае спортистите. Не бива да проявяват свръхамбициозност.

Петицата прави хората внимателни един към друг, затова в любовта ще настъпи хармония. Това е благоприятно време да се издигнат отношенията на ново ниво, да се обясните в любов и дори да вдигнете сватба. Изобщо петицата сближава хората през юни.

Тя е символ на любовната хармония. Ако все още не сте открили любимия човек, то сега ще е най-лесно да направите това. Със сигурност ще станете доста атрактивни и интересни за противоположния пол, така че лесно ще привлечете обекта на вашите желания. Хората с лекота ще откриват вашите положителни качества, стига да не ви е страх да се гмурнете в дълбокото.

Пазете се от завистта. Не избухвайте излишно, не разгорещявайте конфликтите. Най-внимателни бъдете с близките си, защото може да ги обидите, без да искате. А причината може да бъде завист, но вече от ваша страна. Добре е от време на време да се поставяте на мястото на другите.

Решителността ще ви помогне да преодолеете възможните несгоди и проблеми. Вземете се в ръце и изпълнете всичко, което смятате, че е необходимо.

Юни е много подходящ за изпълнение на мечтите, но само ако сте готови да не останете на мястото си, а да тръгнете напред. Бъдете силни по дух и всички проблеми ще отидат на втори план, съветват нумеролозите. Според тях интуицията ще ви помогне в трудни моменти.

- реклама -