Принц Хари Меган къща Санта Барбара

Новодомци: Хари и Меган си купиха къща в Санта Барбара

Принц Хари и Меган Маркъл направиха още една голяма стъпка към своята самостоятелност – купиха своята първа обща къща.

Имението се намира в живописното градче Санта Барбара, което е разположено на брега на Тихия океан, на 140 километра северозападно от Лос Анджелис.

Официален представител на кралската двойка е потвърдил новината пред медии на запад, допълвайки, че семейството заедно със сина си Арчи се е преместило в имота още през юли месец.

„Те са се настанили в тихо уединение и се надяват това да бъде уважавано от техните съседи“, е заявил техният представител. Това е още един знак, че Хари и Меган са готови да устроят живота си в САЩ и да загърбят миналото си като част от британското кралско семейство. Двойката прави това най-вече заради едногодишния си син Арчи, за който се надява да осигури нормално детство.

Съседи на кралското семейство ще бъдат Опра Уинфри и Елън Дедженеръс, Мила Кунис и Аштън Къчър, които имат многомилионни имения в района.

По-рано тази година, след като стана ясно, че семейството се отказва от кралския живот във Великобритания, тримата се преместиха първо в Канада, а след това и в Лос Анджелис, където живяха в дома на Тайлър Пери, докато успеят да си намерят свой дом. Хари

Първият общ дом на Хари и Меган, който те не си бяха купили сами, беше Фрогмор Котидж – исторически имот, част от земите на Уиндзор. Двамата живяха там след сватбата, а през януари тази година стана ясно, че той ще остане техният дом във Великобритания, като ще върнат всичките 2.4 милиона паунда на данъкоплатците, които отидоха за ремонта на имението.

Сега източници от двореца твърдят, че за покупката на новия дом е помогнал принц Чарлз, който е дал свои лични пари, за да не натоварва бюджета по издръжката на кралската фамилия.

- реклама -