Земята космос предсказание маите

Ново предсказание от маите: Задават се трудни времена, а след това идва новото съзнание

Според нови изчисления върху календара на маите „сериозни проблеми се задават по пътя ни“.

Ново изчисление въз основа на скандалния календар на маите предполага, че „сериозните проблеми идват по пътя ни“ според изследователите. При това звучат плашещо близко до това, което в действителност се случва в момента. И Грета Тунберг триумфира!

Маите са цивилизацията, известна със своята архитектура, математика и астрономически наблюдения, които датират от повече от 3500 години пр. Хр., Много от впечатляващите им постройки все още могат да бъдат видени в джунглите на югоизточна част на Мексико, Гватемала, Белиз и западните части на Хондурас.

През 2012 г. това древно население предизвика паника след изчисление, базирано на крайната дата на цикъл с продължителност 5.126 години според мезоамериканския календар. Предсказанието посочи 21 декември за датата на тоталния катаклизъм.

Сега експертите твърдят, че прословутата дата 21.12.2012 година не бележи края на света, а началото на нова ера.

През май 2012 година американски археолози откриха най-древните астрономически календари на маите.

От откритите абсолютно точни сметки става ясно, че древните са имали 260-дневен церемониален календар, 365-дневен слънчев календар, както и 584-дневен годишен цикъл на планетата Венера и 780-дневен годишен цикъл на Марс. Други календари следват лунните фази. Древните маи са предсказвали, че животът на планетата ще продължи и че след 7000 години нещата ще са същите, каквито са били тогава.

Според гватемалският антрополог Дон Карлос Бариос през 2019 година започва следващ цикъл според летоброенето на маите, който е свързан с въздушния елемент (етер).

От 2012 до 2016 г., имаше усложнения (природни бедствия), а от 2026 г. нататък, става още по-лошо, ако не успеем да се стабилизираме, твърди Бариос. Според него: „В рамките на 26 години, ако човечеството оцелее като такова, ще се появи специална връзка между всички хора.“

Маите доказват, че Вселената има цикли – периоди от време, които започват и свършват като деня и нощта. Слънчевата система се върти по елипса около центъра на галактиката, откъдето на всеки 5125 години получава един синхронизиращ импулс. Това е “сърцебиенето на Галактиката”, която синхронизира всички живи същества, водейки ги към една по-съвършена хармония.

При повишаването на честотата на вибрациите на Земята нашите клетки, които също се опитват да се хармонизират с новия ритъм, предизвикват промени в поведението ни. Човекът се изправя срещу своите страхове, терзания, съмнения, за да се освободи от тях и да постигне по-висока вибрация заедно с планетата и Вселената.

Ето какво ни очаква според маите:

Вълна от горещина ще повиши температурата на планетата. Тя ще предизвика климатични, геоложки и социални промени в безпрецедентен мащаб и с изненадваща скорост. Според маите увеличаването на температурата ще се дължи на различни фактори, някои от тях създадени от човека. Други фактори ще са предизвикани от Слънцето, което засилва своята активност с увеличаването на вибрациите си.

Калифорния пожари

Според маите това се дължи на липсата на синхрон с природата, което е довело до задействането на верижна реакция от процеси, водещи към самоунищожение. Вследствие на високата температура ледовете по полюсите ще се превърнат във вода. Ще се покажат места, които хилядолетия са били покрити с лед, континентите ще променят формата си. Но това ще има още по-тежки последствия, разказва четвъртото предсказание на маите.

Всички тези промени ще предизвикат отслабване на магнитното поле на Земята, което от своя страна ще доведе до появата на дупки над полюсите.

През тези дупки смъртоносната космическа радиация ще достига до все повече точки на планетата.

Това ще накара хората да се изправят срещу собствената си несигурна природа, да се освободят от задръжките си и да продължат напред по пътя на еволюцията и сътворението.

Друго предсказание гласи, че в края на настоящия космически цикъл, в който съвсем наскоро навлязохме, ще се появи комета.

Това небесно тяло ще застраши Земята и ще наруши установеното равновесие.

Животът такъв, какъвто го познаваме, ще бъде заличен, но човешкото съзнание ще продължи да съществува под друга форма и в друго измерение. В далечното бъдеще, твърдят маите, хората ще живеят в мир, разум и хармония със себе си.

Всички ще бъдат свързани един с друг в кристално чисто колективно съзнание, което ще промени начина, по който хората общуват и ще доведе до най-високото стъпало в еволюционното развитие на човешкия род.

 

- реклама -