Новите министри честитиха рождения ден на Бойко Борисов

Министърът на икономиката Богдан Богданов,  министърът на земеделието Кирил Вътев  и министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева поздравиха Бойко Борисов по случай рождения му ден.

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай Вашия празник и да Ви пожелая, от мое име и от името на целия екип на Министерство на икономиката и индустрията здраве, любов и много късмет“, написа Богданов.

„Освен личен празник, рожденият ден е и повод за равносметка, в който начертава стъпките си към нови върхове. Вие сте в най-хубавата и продуктивна възраст, когато идеите се превръщат в реалност, а знанията дават своя плод“, написа пък Вътев.

„Искрено вярвам, че Вашите лични качества ще допринасят и занапред за благоденствието и просперитета на Република България!“

Вселенският патриарх Вартоломей му е написал: „Ваше Превъзходителство,

Разбирайки за Вашия рожден ден, искаме да отправим сърдечните си благопожелания от името на Църквата-майка на Константинопол и от наше смирено име, че виден държавник и лидер като Вас отпразнува още една година от живота си. С голямо удоволствие се присъединяваме към отбелязването на този специален повод и изразяваме нашите искрени пожелания за Вашето благополучие, щастие и постоянен успех.

По време на мандата си като министър-председател на България и в качеството си на председател на ГЕРБ, Вие демонстрирате непоколебима отдаденост и ангажираност към обществената служба. Вашето далновидно лидерство допринесе за стимулиране на конструктивна промяна, насърчаване на растежа и отстояване на интересите на Вашата нация в сътрудничество с местни и чуждестранни партньори.“

Лидерът на ГЕРБ празнува 64-годишнина. Той получи поздравления и от партньорите си във властта Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

- реклама -