грации

Новите грации започнаха подготовка за следващия олимпийски цикъл

Днес в националната база „Раковски“ започна лагерът на разширения състав ансамбъл жени за следващия олимпийски цикъл. Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева представи на състезателките треньорката Весела Димитрова, която беше предложена от Ина Ананиева и хореографа Гоча Будагашвили.

„Вие сте най-достойните и сте избрани да бъдете националния отбор ансамбъл жени на България за следващия олимпийски цикъл. От вашата отговорност, отдаденост, работа и дисциплина ще зависи кои от вас ще бъдат в основния състав. Ще вървите по отъпкания път на „златните момичета“, които написаха и продължават да пишат историята на българската и световна художествена гимнастика със златни букви! Вярвам във вас и желая успех на всяка от вас“, каза Раева на гимнастичките.

Ина Ананиева от своя страна призова грациите да са дисциплинирани и да работят много.

„Този лагер е много важен за всяка една от вас. Трябва да уеднаквим техниката и работата с тяло. Лагерът няма да е лек, но ако сте съвестни и отговорни ще бъдете доволни от постигнатото“, заяви треньрът Весела Димитрова.

- реклама -