Новини под опашката на Коня: Избирателите на Кирил Петков си просят, той да номинира Пеевски за еврокомисар

Новини под опашката на Коня: Избирателите на Кирил Петков си просят, той да номинира Пеевски за еврокомисар. Така звучи анализът за тази седмица на новите ни приятели, които успяват да измъкнат свръхсекретна информация „под опашаката на коня“.

В сърцето на София, точно пред сградата на Народното събрание, насред жълтите павета има статуя на цар. Той е руснак. Освен това е на кон,

който логично също е руски.

Конят има опашка, тоже руская, а под опашката, това, което службите не искат да знаете – е скрит изкуствен интелект, който наблюдава и анализира събитията в страната.

Понеже България е пръв борец

срещу режима на Путин и неотдавна изгони всичките му шпиони, закъсалото руско разузнаване разчита основно на анализа извиращ под опашката на коня.

Ние, сме група супер хакери

и успяхме да бръкнем дълбоко в руския изкуствен интелект и да източим всичко ценно оттам. И понеже напоследък е модерно

да се публикуват записи,

решихме да изпратим до медиите тези супер секретни анализи бликащи под опашката на коня.

Доклад 1:

Президентът Румен Радев се вслуша в съвета на изкуствения интелект и скоростно подписа указа за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев. Още преди да си е разчистил бюрото и да си е изхвърлил пепелника от кабинета, Гешев пусна видеообръщение към народонаселението в интернет, в което намекна,

че ще се занимава с политика. 

Докато Гешев успее да опразни кабинета на главния прокурор, в него светкавично беше настанен бившият му най-верен приятел и сегашен най-голям враг – Борислав Сарафов. Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет избра Сарафов за изпълняващ функциите обвинител номер едно на Република България. 

Политическите формации

„Продължаваме промяната” и „Демократична България”, които уж са на власт и се спукаха да се хвалят, че те са издействали смяната на главния прокурор, сега се надпреварват да се възмущават от неговия наследник и призовават своите партньори от ГЕРБ и ДПС, които официално не са им партньори, да издействат Сарафов да се махне от поста, въпреки че първоначално не им признаваха, че те са свалили Гешев оттам.

Анализ:

Гешев се записа в историята като първият главен прокурор не успял да изкара мандата си докрай. Както вече обяснихме, в България е много трудно да си главен прокурор и да не успееш да запазиш позицията си. Това води до предположението, че Гешев не е много добър в работата си, а когато предложихме да си смени попрището предложението беше да не е в някоя сфера, която пряко да носи отговорност за

човешки животи, като лекар или пилот. 

Борислав Сарафов от друга страна, когато поиска оставката на Гешев, предупреди, че сам няма намерение да участва в никакви процедури по заемането на неговия пост. Сега заема неговия пост. Съответно е нужно да се следи много внимателно какво говори Борислав Сарафов и да се очаква да направи точно обратното. 

По същия начин трябва да се реагира

и към Христо Иванов и всички останали политици от т. нар. „партии на промяната”. Те декларираха, че искат истинска съдебна реформа, а не само смяната на Гешев с друг Гешев. До момента постигнаха само смяната на Гешев с неговата бивша дясна ръка. 

Предложение:

Очевидно политиците лъжат. Очевидно и Сарафов излъга. Затова по-правилно е не Гешев да се насочи към политиката, а Сарафов. Що се отнася до бъдещата професионална преориентация на Гешев, отново ще напомним, че в селското стопанство изпитват остър недостиг на кадри.

Доклад 2: 

През почивните дни в София се проведе гей-парад. По същото време се проведе и „Поход на семейството”. По стара традиция защитниците на гей-парада не се занимаваха със собственото си събитие, а повече внимание отделиха на това да се заяждат с Похода в защита на традиционното семейство. 

Анализ:

Посланията на тазгодишния гей-парад бяха ориентирани към семейството и децата. Организаторите се опитваха да придадат по-симпатичен и подходящ за деца образ на събитието. Интересно е като призовават участниците

„да дойдат с децата на парада”,

а те като са с хомосексуална ориентация, откъде си мислят, организаторите, че ще се вземат тези деца. Както е казал мъдрият бухал на зайчето и таралежчето, които отишли да се допитат до него защо толкова се обичат, а все не им се раждат дечица:

„Ама, тия работи не стават така, бе момчета.” 

Та, ако искат от гей-парада да водят и децата си, тази работа няма как да стане без участниците в другия парад – този за защита на традиционното семейство. Трябва някой все пак да ги прави тези деца. 

Предложение:

Всички хора с нетрадиционна сексуална ориентация да се включат в Похода за защита на традиционното семейство, за да може да се стимулира тази практика, иначе след години гей-парадът рискува да остане без участници по демографски причини. 

Доклад 3:

Кирил Петков издейства бившия му охранител да стане заместник-министър на вътрешните работи. Бившият премиер твърди, че служителят в НСО имал много голям опит в системата и е управлявал много хора. 

Анализ:

Преди години един бивш премиер назначи личния си охранител на висок пост в МВР и после всички видяхме какво се случи.

Предложение:

Кирил Петков да внимава какво предлага да не стане така след години съдът да му прибере „спечеленото” по време на годините във властта. 

Доклад 4:

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен поиска от българското правителство да посочи нов кандидат за еврокомисар на мястото на Мария Габриел. Искането е да се предложат две номинации –

на мъж и на жена,

като шефката на ЕК даде да се разбере, че иска да запази половото представителство в екипа си и вероятно ще предпочете женската номинация. 

От управляващата формация ППДБ номинираха Даниел Лорер. От ГЕРБ, които уж не са във властта, но правителството няма как да съществува без тях, съобщиха, че ще номинират Илиана Иванова.

Анализ:

Не е нужна помощта на изкуствен интелект, за да се прогнозира коя кандидатура ще бъде предпочетена. Не е необходим и особен интелект да се разбере, че ПП уж говорят, как искат техен човек да стане еврокомисар, но умишлено правят такава номинация, за да не стане това, което казват. 

Базата данни на „Под опашката на коня”,

обаче изпитва сериозен дефицит да анализира и осмисли какви хора са избирателите на ПП. Дали са хора, които страстно обичат да ги лъжат в очите? Дали са почитатели на садо-мазото? Въобще, що за хора подкрепят политици като Кирил Петков и Асен Василев.

Предложение:

За да задоволят напълно мазохистичните наклонности на своите избиратели от ПП могат направо да номинират Делян Пеевски за еврокомисар. Евгений Дайнов да напише анализ в „Капитал”, че Пеевски е единственият, който може да опази България от Путин и нирваната ще бъде постигната. 

Доклад 5:

В последните дни хиляди хора сигнализираха, че от непознат номер им звъни жена, която казва: „Здравейте аз съм Наталия, обаждам се по повод вашата покупка. Искам да ви питам вие нали сте от София?” Гласът осезаемо е компютърно генериран и когато не получи задоволителен отговор, се извинява, казва, че явно е станала грешка и прекъсва разговора. 

Българските медии през последните дни масово публикуват статии по темата, като в заглавията си обещават на читателите, че ще им обяснят коя е Наталия, но в крайна сметка нито една медия досега не е разбрала, кой стои зад тази кампания. 

Анализ:

Очевидно става въпрос за чат бот, който се опитва да събере база данни  за местоживеенето на телефонните абонати. Със сигурност „Под опашката на Коня” и руските тайни служби не стоят зад Наталия. Защото първо: ние сме достатъчно интелигентни да знаем, че не бива да предполагаме убедено, че един българин е от София, понеже той в масовия масовия случай не е, но ще се притесни да не го помислят за селянин и няма да отговори адекватно. Второ: ние сме руските тайни служби – като ви се обаждаме по телефона, знаем къде живеете. 

Предложение:

Ако иска да е успешна в събирането на информация Наталия просто трябва да преформулира въпроса си така, че да предизвика жителите на София да се похвалят с този факт, а тези от другите градове да се засегнат и да й обяснят как стоят нещата. За  да си гарантира, че отсреща ще й отговорят, Наталия трябва да започва разговора с: „Вие, от София ли сте, или от провинцията?” 

До свидания!

- реклама -