Новини под опашката на Коня: Денков е голям мъж, докато не дойдат тракторите

Новини под опашката на Коня: Денков е голям мъж, докато не дойдат тракторите.

В сърцето на София, точно пред сградата на Народното събрание, насред жълтите павета има статуя на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който логично също е руски.

 

Конят има опашка, тоже русская, а под опашката, това, което службите не искат да знаете – е скрит изкуствен интелект, който наблюдава и анализира събитията в страната.

 

Понеже България е пръв борец срещу режима на Путин и неотдавна изгони всичките му шпиони, закъсалото руско разузнаване разчита основно на анализа извиращ под опашката на коня.

 

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем дълбоко в руския изкуствен интелект и да източим всичко ценно оттам. И понеже напоследък е модерно да се публикуват записи, решихме да изпратим до медиите тези супер секретни анализи бликащи под опашката на коня.

 

Доклад 1: Дрон с прикрепена мина за него бе открит на брега край село Тюленово. Управителят на намиращия се наблизо ресторант подал сигнал на 112 още вечерта, когато забелязал притеснителния обект. Оттам не го взели на сериозно и се наложило да ги убеждава да пратят полиция да провери. След като най-сетне пристигнали полицаи, отцепили района и решили да викнат сапьори, но чак на следващия ден, за да не ги притесняват през нощта. По обяд на другия ден сапьорите след анализ и оценка на риска решиха да взривят дрона на място заедно с боеприпаса, тъй като е твърде опасно да го местят. Кадрите от „анализа и оценката” на специалистите показаха как трима тумбаци с униформи се разхождат на скалите, пушат цигари и гледат замислено дрона, докато вълните го блъскат в брега. Сред тях един чичо по потник влезе във водата като се подхлъзна комично и за малко не се пльосна върху дрона с бомбата. След това огледа ситуацията. Всички дружно снимаха дрона, пушиха замислено и после го взривиха.

Анализ: Дронът със сигурност е украински. Ако имаше и минимален шанс да е руски военният министър щеше да го е обявил още в ранни зори и щеше да го обяви за атака на Путин срещу НАТО. Още повече, че военни експерти веднага го разпознаха като модел изработван в Украйна, но това по никакъв начин не попречи на специалистите от военното министерство вече цяла седмица да „анализират” какъв е дронът и да си мълчат по темата. 

Можете само да се радвате, че дронът е украински и погрешка е стигнал до българския бряг. Защото, ако някой наистина се опитва да атакува българска територия с дронове с експлозиви, тогава единствената защита, на която трябва да се разчита е на чичовци с потници, които пушат цигари и се драпат замислено, докато ги зяпат. 

Предложение: Ако чичо Путин планира коварно да напада България, нека да го прави в светлата част на денонощието, защото както се видя българските сапьори през нощта почиват.

 

Доклад 2: Съветникът на военния министър, Мустафа Емин, който вдигна скандал на лекари в Пирогов и ги заплашваше с връзките си във властта беше наказан от контролната комисия на собствената му партия „Да България”. Емин, отричаше всичко и заплаши, че ще съди лекарите. Неговият министър също заподозря хибридна атака от Путин, който цели да разклати НАТО чрез компроматна война срещу треторазрядния чиновник. Една камара „умни и красиви” фейсбук-експерти бяха категорични, че лекарите в „Пирогов” са руски агенти и са направили компроматна атака срещу правоверния Емин. Накрая от „Да България” прецениха, че е самозабравилия се техен активист е виновен и го наказаха с предупреждение за изключване.

Анализ: Няма никакво съмнение, че партия „Да България” е проводник на руските имперски интереси и действията им се диктуват лично от Путин. Христо Иванов, Антоанета Цонева, Ивайло Мирчев – всички те са рашистки агенти и 4-хилядници. Иначе няма логично обяснение как тази партия ще санкционира „читавият”, „наш човек” Мустафа Емин. Нали така?

Предложение: От опита ни с анализиране на подобни случаи, можем да предложим теоремата, че когато за някой политик от градската десница започне систематично да се използва определението „читав”, то най-вероятно той е пълна отрепка. 

Доклад 3: Парламентът отмени забраната за внос на украинско зърно. Земеделските производители заплашиха с протест, тъй като евтиното зърно от Украйна ще им подбие цените. Премиерът Николай Денков обяви, че „не преговаря с терористи”. Земеделците се вдигнаха на мащабен протест с блокада на пътни артерии из цялата страна. Денков обясни, че нямал предвид всички земеделци, а само „тези с майбасите”, които прибирали милиони евро от субсидии. Земеделците тръгнаха да влизат с тракторите в София. Премиерът ги покани на преговори. Разбраха се моментално да се наложи забрана за внос на слънчоглед от Украйна, а в най-скоро време да се изработи меморандум какви още суровини и в какви количества ще могат да се внасят от Украйна.

Анализ: Сред българските земеделци наистина има една малка, но много влиятелна групичка, която прибира десетки милиони от субсидии именно от зърнени култури. В същото време почти всички земеделци биха били лошо засегнати от безконтролния внос на украински земеделски продукти. 

Премиерът Николай Денков, колкото и да се правеше на мъж в първия ден от протестите после най-страхливо клекна и не само преговаряше, ами и изпълни исканията точно на тези, които обяви за терористи. На всичкото отгоре с блокирането на вноса на украинска царевица изпълни желанието точно на тази малка групичка зърнопроизводители с майбасите.

Предложение: Николай Денков да го номинират за мъж на годината, а от „Майбах” могат да го направят рекламно лице.

 

Доклад 4: Лена Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов станали родители.

Анализ: О, какво съвпадение!

Предложение: Да кръстят бебето Деа, на Американската служба за борба с наркотиците (DEA), понеже това е най-сигурният начин да държат Кирил Петков далеч от него. 

 

Доклад 5: Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че това  тяхното с ППДБ може и да не го наричат коалиция, ама си е баш коалиция, дори и без да са подписвали официален документ. Освен това ДПС също очевидно били част от управляващото мнозинство. Христо Иванов се засегна и каза, че нямали никаква коалиция с ДПС и Борисов сигурно имал предвид, че ГЕРБ и ДПС са в коалиция, като ги говорел тези работи. В същото време Делян Пеевски демонстрира пълно единомислие с Христо Иванов. И двамата по едно и също време изрецитираха еднакви дати за планираните гласувания на промените в Конституцията. И Христо Иванов и Делян Пеевски не пропуснаха да разменят мили думи по адрес на партията на другия и само дето не позираха хванати за ръка пред камерите. 

Анализ: Наистина няма сключен политически брак между ГЕРБ и ППДБ. Няма нищо подписано черно на бяло. Очевидно е, обаче че двете формации са във фактическо съжителство във властта. Въпросът е само как ще наричат интимните си отношения за пред техните..избиратели. Явно от ГЕРБ като по-консервативна десница предпочитат класическите брачни отношения наречени коалиция. От ППДБ от друга страна, които залитат към левичарството са склонни да припознаят по-отворена и либерална връзка. Дали ще са джендърфлуидни или ще са небинарни, явно самоопределението им варира според случая. Важното е, че определено делят една коалиционна постеля с ГЕРБ. И в тази постеля между тях, доста осезаемо се е наместила корпулентната фигура на ДПС. 

Предложение: Тъй като ГЕРБ и ППДБ са в отворена връзка с трети партньор в лицето на ДПС, и освен това са се разбрали да се ротират, сиреч да се сменят, могат спокойно, вместо да се наричат сглобка, да се определят като суингъри. Хем звучи по-американско. 

 

До свидания!

- реклама -