Нови тежки катастрофи днес, вече има две жертви на пътя и пострадал

24-годишна жена е загинала при катастрофата на пътя Габрово – Севлиево

Това съобщиха от ОДМВР – Габрово. Към момента няма данни за други пострадали. Около 9.40 часа е постъпил сигнал за катастрофа на пътя Габрово – Севлиево в района на село Враниловци. Катастрофирали са два леки автомобила, които са се движили в посока Севлиево. От втората кола е изпаднала младата жена, която е пътувала на седалката до шофьора. Тя е загинала на място.

В момента се извършва оглед. До приключването му движението е временно пренасочено по обходен маршрут през селата Горна Росица, Гъбене и Враниловци. Пътни полицаи регулират преминаването през участъка. От ОДМВР–Габрово препоръчват на водачите да се движат с повишено внимание и да спазват указанията на „Пътна полиция“.

54-годишен моторист е загинал на място при катастрофа в Пловдив

Пътният инцидент е станал днес около 10.15 часа на кръстовище в ж.к. „Тракия“. По първоначални данни на ул. „Щипка“ джип „Дайхацу“ предприел завой и отнел предимството на мотоциклет „Кавазаки“. При удара на място загинал 54-годишният моторист. В колата, която се преобърнала по таван, пътували 33-годишна жена, водач на автомобила и трима пасажери. Единият от тях, 74-годишен, е откаран в болница. Водачката е с отрицателна проба за алкохол, ще бъде тествана за наркотици. До приключване на огледа движението се регулира. Причините се изясняват в досъдебно производство.

- реклама -