Нови разкрития: 4 страховити пророчества на Ванга за 2024

Нови разкрития: 4 страховити пророчества на Ванга за 2024. Бяха разкрити нови пророчества на Баба Ванга. Испанското издание telecinco публикува обширен материал, в който са посочени най-важните предсказания на пророчицата от Рупите за 2024 година.

Мощно цунами

Баба Ванга предсказала мощно природно бедствие, като  цунами в азиатския регион, което ще удари и ще навреди дори на съседни места. Пророчицата сравнява събитието с това, което се случи през 2004 г. в Тайланд, също предречено от нея. То предизвика гигантски вълни от Индийския океан, които имаха опустошителни последици. Баба Ванга казала, че мощното цунами през 2024 г. ще бъде 100 пъти по-лошо и по-трагично.

Земетресение в САЩ

Балканският Нострадамус, както telecinco нарича Ванга, прогнозира  опустошително земетресение в Съединените щати за 2024 г. То може да промени течението на водите на река Мисисипи, пише zajenata.bg. Бедствието би причинило смъртта на хора и множество материални щети, както и икономически разрушения за много семейства в засегнатите райони.

Глобална икономическа криза засяга повечето страни

Световна икономическа криза вещае друга прогноза на Ванга за 2024 г. Тя ще засегне сериозно повечето страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и негативното използване на ресурсите, които се случват от доста време по цялата планета.

Спад и сериозен проблем с петрола

Българската пророчица прогнозира, че ще има упадък и сериозен проблем в петролната зона, така че човечеството ще трябва да търси по-здравословни и по-чисти алтернативи. Промени, които ще бъдат насърчавани от защитниците на околната среда, борещи се с кризата и които ще се случат в края на 2023 г. и началото на 2024 г.

- реклама -