нови арести

Нови арести след възстановка в Слънчев бряг

Нови арести на лица участвали в стрелбата срещу Митьо Очите в Слънчев бряг. Божидар Кузнанов-Кравата и още шестима души, извикани за да участват в частична възтановка на инцидента от 8 юни, бяха задържани от спецполицаи.

Акцията е била абсолютно изненадваща. Станала е и в присъствието на адвокатите им. Нямаме никакво обяснение за случващото се, коментираха защитниците.

Днес неформалният собственик на ресторанта 4you и още няколко човека са били призовани от разследващите да участват в частична възстановка на сблъсъка от 8 юни. Не са привикани хора от другата страна. След възстановката обаче лицата са задържани от барети.

Нови ареси с нови обвинения за хората на Божидар Кузнанов-Кравата

Специализираната прокуратура пое разследването на престъплението, извършено на 8 юни в курортен комплекс „Слънчев бряг“. От съобщението на прокуратурата става ясно, че има и нови обвинения към задържаните днес – изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици.

Обвинението поясни, че интензивните процесуално-следствени действия се провеждат съвместно с ГДБОП – МВР и ОД на МВР – Бургас. Четири лица се издирват от МВР. Не се съобщава дали те пак са от обкръжението на Кузнанов или от това на Митьо Очите.

На следствения експеримент не са викани охранителите на Демитър Желязков.

Процесуално – следствените действия продължават.

Заради влошето здравословно състояние тази нощ Митьо Очите беше преместен в столична болница.

- реклама -