Нова версия за изчезналото 2-годишно дете

Вече трето денонощие няма следа от 2-годишния Юлиян – Онур. Детето изчезна в района на бургаското село Равнец. Районът беше проучен и с дрон и два делтапланера. Повече от 100 души участат в издирването.

В издирването му участват полицаи, пожарникари, жандармерия и гранична полиция, но няма следа от детето. Полицаите проверяват къща по къща за следи от детето.

Разминат се версиите на родителите.

“Някой сигурно е взел сина ми и го е качил в каруца”, казвал бащата Иван Ангелов, пише 24 часа. Преди това говорил за черна кола в ромската махала, после, че Онур бягал по черен път, а в същото време трудно ходел. Майката Мета пък се притеснява малкият да не е изяден от чакали.

Противоречивите показания на родителите навели разследващите на мисълта, че детето може да е продаден, а родителите му да разиграват театър. Затова работят и по тази версия.

Юлиян – Онур се е родил с болно краче. Той е 14-о дете на семейството.

“Редовно сме ги посещавали, но в семейството не е констатирано неглижиране спрямо децата. Големите ходят на училище, а малките са на градина”, коментира шефката на “Социално подпомагане” Алина Конкьова.

- реклама -