загинали
сн. Труд

Трима загинали и четирима ранени, сред които и дете при нова тежка катастрофа – ОБНОВЕНА

Нова тежка катастрофа край Шумен! По първоначални данни, трима души са загинали, а четирима са ранени и са откарани в болница

Това съобщиха от пресцентъра на МРВ във връзка с тежък пътен инцидент, станал на пътя Шумен-Силистра, в района преди с. Венец.

Водачът на „Опел“ с благоевградска регистрация, който е пътувал към Шумен, е изтървал завой на пътя и се е блъснал челно в автомобил „Пежо“ с шуменска регистрация. При удара са загинали мъж и жена, които са пътували в „Опел“-а. В канавката наблизо е изхвърчало тялото на жена, която също е загинала.

Ранените са двама мъже, жена и дете.

Пострадалото дете има комоцио. Една от жените е с фрактура на черепа и тежки фрактури на единия крак, при нея има голяма кръвозагуба. Другите двама пострадали – мъж и жена имат разкъсване на вътрешни коремни органи, съобщиха от болницата в Шумен.

„Към момента пострадалите са стабилизирани и към момента пряка опасност няма, но тези неща се развиват много динамично и всичко е възможно, утре сутрин ще имаме по-ясна прогноза“, заяви пред радио „Фокус“ директор на лечебното заведени д-р Атанасов.

Катастрофата е станала около 15.30 часа на пътя Шумен-Силистра, между селата Страхилица и Дренци.

- реклама -