Валери Симеонов Атака скандал Каракачанов концепция

Нова „престрелка“ между Атака и Валери Симеонов

Нова порция словесни престрелки поднесоха две от партиите в коалицията „Обединени патриоти”.

Този път повод за това стана изказване на Валери Симеонов, който в телевизионно интервю нарече партийния вестник на атакистите „парцал“.

Отговорът не закъсня, а на първа страница в новия брой на вестник „Атака” се появи заглавие: „Валери, този „парцал“ те изстреля от Бургас в парламента“.

В статията се посочва още, че заради партия „Атака”, нейния лидер Волен Сидеров, както и заради медиите ѝ Валери Симеонов е станал депутат и дори е достигнал до поста вицепремиер.

В отговор Валери Симеонов обяви в парламента: „Абсурд е да коментирам малотиражката на партия „Атака“. Недейте ме сваля на това ниво. Не ме обиждайте,  нека си казват, каквото си искат“.

„Как е станало това, че не мога да разбера? Това е все едно кравата да суче от телето. Как да стане тази работа? Това е абсурдно”, заяви зам.-председателят на НФСБ и депутат от патриотите Валентин Касабов. „Да ви припомня началото – някъде 2004 година, когато Волен Сидеров дойде в телевизия „СКАТ“ и на първата година започна да прави партия“, допълни още той.

Касабов определи партия „Атака” като „отроче“ на телевизия „СКАТ“ и лично на Валери Симеонов и подчерта, че лидерът на НФСБ има и голяма финансова заслуга за това.

От ВМРО не коментираха поредния скандал при коалиционните си партньори.

 

- реклама -