Нов спонсор налива милиони в касата на Реал (Мадрид)

Отборът на Реал Мадрид подписа поредния си мултимилионен спонсорски договор, като този път Кралския клуб ще получи 15 милиона евро за по-малко от година и половина от телекомуникационната компания Телефоника.

„Тази сделка ще подсили нашите амбиции за днес и утре. Милиони от нашите фенове ще бъдат свързани ежедневно със случващото се в клуба и с играчите“, коментира президентът на Реал Флорентино Перес. От мобилния гигант също изразиха радостта си от новото партньорство. „За нас е чест Телефоника да стане дигитален спонсор на Реал Мадрид“, каза шефът на компанията Хосе Мария Алварес. Срокът на контракта е до края на сезона 2017/18 след което ще бъде преразгледан. Телефоника се превръща в поредния голям спонсор на 11-кратните шампиони на Европа, след авиокомпанията Емиратс и Международната компания за петролни инвестиции на Абу Даби.

В същото време защитникът на Реал Серхио Рамос, който днес навърши 31 години, получи фланелка с номер 31 и поздравленията на ръководството на Кралския клуб и своите съотборници.

- реклама -