Нострадамус за 2019: Водата ще се вдигне, земята ще пропадне

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам. Роден е през 1503 година в Южна Франция. Най-известният му труд е „Предсказания“, първото издание на който излиза през 1555.

Той пише закодирани четиристишия, с които предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред.

Нострадамус пише закодирани четиристишия, за които се твърди, че крият в себе си предсказания за бъдещето и то за хилядолетия напред.

Макар мнозина да са убедени, че той е предсказал редица важни световни събития с огромно значение за историята, повечето асоциации между тези събития и неясните кодирани четиристишия на Нострадамус се смятат или за грешна интерпретация, или за грешен превод (понякога нарочен).

Британските издания като Sun, Metro, Mirror и Express тази година акцентират върху различни събития, предсказани то Нострадамус.

Ето няколко от прогнозите на Нострадамус за 2019 година:

2019 година ще бъде годината на справедливостта.

Всеки ще получи това, което е заслужил със собствените си постъпки в миналото.

Нострадамус предвижда много природни бедствия в различни части по света. За 2019 година той предсказва земетресения и урагани в някои части на Северна Америка.

Според него 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив.

Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести.

Климатичните промени ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни, а политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.

Други пророци също правят предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в различни части на света ще нарастват все повече.

Според едно скорошно тълкувание на текстовете, оставени от френския астролог, през 2019 г. нищо добро няма да очаква Земята и човечеството.

В своите пророчества Нострадамус говори и за голяма война, провокирана от 2 държави. Точното начало на конфликта, както и имената на тези държави не са посочени, но според тълкувателите това ще се случи след смъртта на Папата и ще продължи 25 години. Кога точно папата ще си отиде от този свят не може да се каже и това прави тълкуване на текстовете много мъгляво.

Разбира се пророчествата на Нострадамус никога не трябва да се приемат на 100%, те са плод на тълкуване.