Nokia G20 e най-новият смартфон предлаган от Vivacom

Vivacom започна предлагането на още един смартфон от новата серия на Nokia – Nokia G20. Моделът се отличава с елегантен скандинавски дизайн, лек и тънък корпус, до 3 дни издръжливост на батерията и подобрена сигурност.

Устройството може да бъде закупено на цена от 7,98 лв. на месец с план Unlimited 150 в онлайн магазина на Vivacom.

Потребителите, които изберат Nokia G20 могат да се насладят на страхотна картина с обширния 6.5-инчов HD+ дисплей със съотношение 20:9 за приятно зрително изживяване, дори при по-голяма осветеност. Основното предимство модела е мощната батерия с капацитет 5050 mAh и изкуствен интелект, която издържа до 3 дни с едно зареждане.

Nokia G20 работи с последната версия на Android™ 11 и е подготвена с актуализации на софтуера в продължение на 2 години. В допълнение смартфонът гарантира и по-голяма сигурност, благодарение на редовните месечни актуализации на сигурността в продължение на 3 години.

Nokia G20 има впечатляваща четворна основна камера с вграден изкуствен интелект, която заснема чисти и контрастни изображения с повече детайли дори при ниска осветеност. Камерата включва 48 МР ултраширокоъгълен сензор, 5 МР макро обектив, 2 МР широкоъгълен обектив и 2 МР дълбочинен сензор. А селфи камерата е 8 MP.

Смартфонът е оборудван с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешно пространство за съхранение на файлове и данни. Други удобни и полезни функции на устройството са възможността за отключване чрез пръстов отпечатък и лицевото разпознаване.

Nokia G20 e част социалната мисия на Nokia #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите, вкл. смартфони. Това е причината устройствата на марката да преминават доста по-сериозни тестове за устойчивост, преди да бъдат пуснати на пазара.

- реклама -