Корнелия Нинова Цачева

Нинова: ГЕРБ изглеждат слаби, Цачева е най-удобният за нас кандидат

Кандидатурата на Цецка Цачева е слаба

Цецка Цачева е най-удобният за нас кандидат. Тази кандидатура е слаба и увеличава шансовете на ген. Радев„. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по Нова телевизия.

ГЕРБ сега изглеждат слаби и следват БСП. От както сме издигнали кандидатурата ни за президент, те изчакват и се съобразяват с нас. А кандидатурата на Цецка Цачева е слаба, защото Борисов извади кандидатите си и започна да ги представя, стартирайки от най-рейтинговия, докато стигне до най-слабия – Цецка Цачева”

 

По думите й Борисов е несигурен и затова запазва Томислав Дончев да управлява еврофондовете, не предлага най-рейтинговия си кмет за президент, за да запазва лостовете на властта.
Тя коментира и работата на Цецка Цачева като председател на НС и припомни, че единственият път, когато тя се е противопоставила на премиера Борисов, е било, когато е ставало въпрос за парите за майките с деца. „Тогава обаче премиерът излезе, скастри я публично и тя каза добре. Такъв президент на нас не ни трябва”, коментира Корнелия Нинова.

- реклама -