Нинова БСП мерки чума животни

Нинова пак напада Борисов заради Бенчо Бенчев, независимо от неговите похвали

Корнелия Нинова заяви, че „малко завижда“ на Бойко Борисов, защото бил непрестанно хвален от Бенчо Бенчев, а за нея нямало подобни мили изказвания. Лидерът на БСП отново нападна премиера, независимо от неговата похвала днес, че е постъпила адекватно след ареста му в Истанбул заедно с Димитър Желязков – Очите.

„Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби за правилното ми решение да поема отговорност и да поискам Бенчо Бенчев да напусне всички постове. Много ми се иска да му върна комплимента. Лято е, може да разменим по две-три мили думи. Опитвам се, но не ми се получава“, написа във Фейсбук Нинова.

Остава проблема с „охранителната дейност“ на фирмата, с която свързват Очите и Бенчев

„Може пък и той да поеме отговорността да освободи шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват. Или на шефа на клона на НОИ в Бургас, който също опрял до услугите на Бенчев и “Очите”. Или попита общинските съветници от ГЕРБ – защо гласуваха Бенчев за заместник-председател на Общинския съвет. Като висш пилотаж ще приема, ако Борисов успее да поеме отговорност и за кмета си на Бургас – той си знае защо, или за шефа на кабинета си, дето смята, че “Очите” е един легален бизнесмен“, пише още Нинова.

„И малко му „завиждам” на Борисов – Бенчев не спря да го хвали и да му вика, че е мъжкар, а за мен една добра дума не намери и само ме хули. Разбрах, че премиерът ни бил във Варна. Не е лошо да намине и към Бургас. Лято е и замириса на море, концесии и още нещо…“, завършва поста си в социалната мрежа червената лидерка.

 

- реклама -