Корнелия Нинова Цачева

Нинова: Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е началото на края им

Минути след като ГЕРБ обяви кандидатите си за президент и вицепрезидент, БСП излезе с остра позиция. Според лидера на червените Корнелия Нинова това е „началото на края“ на управляващата партия, а с начина, по който е представил номинацията Борисов е показал, че Цачева му е „най-малко нужната“.

„Това е началото на края на ГЕРБ, продължение на сегашната линия в президентската институция. Послушни хора, които ще изпълняват само една воля, обяви Корнелия Нинова. По думите й, Борисов ясно е дал да се разбере, че ако бъде избрана тази двойка, тя не бива дори да не си помисля да прави различна политика от тази на премиера и външния министър. „Тоест – ще слушат”, обобщи Нинова.

Унизително е да издигнеш президент и вицепрезидент по метода на изключването. Томислав Дончев и кметовете са му нужни, поради своите качества и издига най-малко значимото за ГЕРБ и за държавата – Цецка Цачева“, анализира лидерът на левицата.

Сергей Станишев: „Цъфнал гербер“ в изпълнение на Цачева ще е предизборният клип на ГЕРБ

„Всички знаехме, че който и да бъде посочен, той ще бъде второто издание на г-н Плевнелиев и ще има неговата задача – да топли мястото на премиера за период от 5 години. Настоящата кандидатура има същата цел. Приличат на матрьошка – излизат една от друга и получаваш повече от същото като съдържание“, заяви Станишев.

Той се пошегува, че предизборен клип на ГЕРБ може да е песента „Цъфнал гербер“ в изпълнение на Цецка Цачева.

По-рано днес във фейсбук кандидатът на БСП Румен Радев обяви, че Цецка Цачева е „Борисов в пола и с очила“.

- реклама -