Николина Ангелкова: Няма да има промяна в данъчната политика

Не предвиждаме промяна в данъците, а диференцираните ставки ще останат, докато е предвидено, за да се подпомогнат засегнатите сектори. Това каза в предаването „Офанзива“ по Нова Нюз Николина Ангелкова, кандидат за депутат от ГЕРБ. 

Тя заяви, че основните и най-близки цели на ГЕРБ са да подпомогне засегнатите от пандемията бизнес сектори.

Също така Ангелкова информира, че в програмата на партията акцент е образованието, като стремежът е да се постигне добър преход между професионалното образование и бизнеса. Част от програмата са и индустриалните паркове, привличане на чуждестранни инвестиции.

Бившият министър на туризма изрази притесненията на бранша за предстоящия летен сезон. Ангелкова обаче е убедена, че ще се направи всичко възможно за тези, които искат да посетят България, да го направят по най-достъпен начин, съобразно обстановката.

Тя подчерта, че е важен балансът между запазването на здравето на всички и развитието на туристическия бранш и икономиката като цяло.

Кандидатът на ГЕРБ заяви, че целта за следващия евентуален мандат е минималната работна заплата да бъде 1000 лева, а на средната работна заплата – 2000 лева.

Тя подчерта, че това не са предизборни цели, а са обещания, които могат да се изпълнят, като през годините е доказано, че ГЕРБ прави това.

- реклама -