Николина Ангелкова: България е на дъното на класацията в ЕС по процент ваксинирани, което влияе и на туризма ни

„България е на дъното на класацията в ЕС по процент ваксинирани (18,6%). Освен за превенцията на здравето на хората и рисковите групи от населението, това пряко влияе на туризма ни.
Традиционни туристически дестинации като Малта и Португалия са на водещите позиции, съответно с 79.4% и 78,6%, а конкурентни на нас зимни дестинации Франция, Италия и Австрия са с над 60%“, това посочва Николона Ангелкова от ГЕРБ в пост във „Фейсбук“
Ангелкова е категорична, че: „В момента кризата се управлява без план и посока за разрешаване. На бизнеса се подхвърлят само краткосрочни и недостатъчни мерки, които няма да го спасят от идващата тежка зима с рекордни цени на тока“, пише още тя.
„Уважаеми дами и господа от служебното правителство, назначено от Радев, кандидат президент за втори мандат,
Продължавате да бездействате и да реагирате със закъснение на потребностите на бизнеса, от който иначе чакате да носи отговорност, за да пълни хазната и задържа назначените кадри.
Изборите, колкото и уморителни да станаха за избирателите, сега са повече от належащи за излъчване на отговорно и стабилно правителство“, допълва Николина Ангелкова.

- реклама -