Vogue

Никол Кидман и Марго Роби позираха заедно за корицата на Vogue

Австралийскa „атака“ на корицата на новия брой на „Vogue“. Актристите Марго Роби и Никол Кидман красят най-новия брой на култовото списание.

Марго Роби, която е на 27 години, лежи по гръб с крака във въздуха на една от снимките. Актрисата от филма „Вълка от Уолстрийт“ е с облекло с флорални елементи.

„Семейството ми не е свързано по никакъв начин с филмовата индустрия и шоубизнеса. Когато започнах да се подвизавам като актриса те ми казаха „Това е много забавно. Но, кога ще си намериш истинска работа?“, споделя с усмивка актрисата.

Последната роля, в която предстои да видим Роби е на кралица Елизабет I във филма „Мери, шотландската кралица“, където си партнира заедно със Саори Ронан.

Във фотосесията на „Vogue“ 50-годишната носителка на „Оскар“ Никол Кидман гледа в обектива, облечена в изрязан златист топ.

Двете актриси са част от стотиците филмови звезди, които подкрепиха движението „Time’s up“  за защита на жените по света от сексуален тормоз и дискриминация.

„Все още се чувствам като дете, което посещава уроци по драма. И не спирам да си повтарям каква късметлийка съм да имам тази кариера. Част от работата ми днес е да връщам доброто и да давам възможности за развитие на бъдещото поколение. Смятам, че Холивуд е длъжник на жените зад кадър, затова се надявам скоро да играя във филм, режисиран от жена“, споделя Кидман.

Фотосесията е част от портфолио от 20 страници, които са посветени на предстоящото раздаване на наградите „Оскар“ през февруари.

- реклама -