Никълъс Кейдж отоново е ерген

Никълъс Кейдж отново ерген

Никълъс и Алис Ким, с която има брак от 2004г., не живеят заедно още от януари, заяви представител на Кейдж. Двамата имат 10-годишен син.

Като на кино

Когато Никълъс среща 20 години по-младата от него Ким, тя  работи като сервитьорка в Лос Анджелис. Само два месеца по-късно са сгодени. Кейдж е споделял в интервюта, че двамата са бързали да се оженят, за да може Алис да пътува с него до Южна Африка за снимките на „Господарят на войната“ от 2005 година.

Николас Кейдж и Алис
Николас Кейдж и Алис

Двойката влезе в новинарските заглавия през 2011г., когато след предполагаем скандал между двамата в Ню Орлиънс, актьорът се беше озовал в ареста. Той беше освободен под гаранция. Местните власти почти веднага прекратиха разследването на инцидента.

Преди да размени брачни халки с американката с азиатски корени, през 2002г. Никълъс Кейдж беше женен за четири седмици за Лиса Мари Пресли, дъщерята на краля на рок музиката Елвис Пресли.

Никълъс има неуспешно приключил 5-годишен брак с колежката му Патриша Аркет. Той има и 25-годишен син Уестън от фотомодела Кристина Фултън.

Преди няколко години Уестън стана баща, а Никълъс – дядо

- реклама -