Наполи - ПСЖ

Неймар обвини холандски рефер в неуважение

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разкритикува работата на Бьорн Кайперс по време на мача с Наполи (1:1). Бразилецът обвини холандския арбитър и в неуважение към футболистите.

„Реферите допуснаха много грешки днес, но едно нещо ме обиди повече от всичко на терена – как съдията се обръщаше към мен. Каза ми неща, които не трябваше. Не искам да ги повтарям. Но това беше проява на неуважение, затова загубих малко самоконтрол“, заяви нападателят.

Наполи - ПСЖ, Неймар, Кайперс
Неймар получава жълт картон за протест
Неймар: Той не е повече, защото има свирка

„Мен не ме вълнуват особено грешките по време на мач. Съдията е човек както всички други и може да сбърка. Разсърди ме неговото отношение към играчите, липсата на каквото и да е уважение.От нас се очаква да имаме респект към съдиите. Но трябва и ние да получаваме същото отношение. Кайперс трябва да се отнася с повече уважение към футболистите, а не да се смята за над другите, защото разполага със свирка и картони. Надявам се да бъдат предприети някакви действия“, обясни Неймар.

Наполи - ПСЖ, Тухел

Тухел: Грешка след грешка

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел също не бе никак доволен от съдийството. „При гола на Наполи имаше засада в началото на атаката. След това не получихме дузпа за нарушението срещу Хуан Бернат. Трудно е да приемеш такива решения“, каза Тухел.

Шефът на ПСЖ: Загубихме две точки заради съдията

Президентът на френския клуб дори бе по-остър в изказването си. „Гледах повторенията. Имаше засада преди дузпата за Наполи и чиста дузпа за нас. Трябваше да спечелим с 2:0, а не резултатът да е 1:1. Нуждаем се от ВАР в Шампионската лига колкото се може по-скоро. Загубихме две точки заради съдийски грешки. „

- реклама -