Невиждан скандал между участничките разтресе „Ергенът“

Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите два епизода на романтичното риалити „Ергенът“, тази и утре вечер (8-9 март) от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите предстои да станат свидетели на забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и две целувки, след които нищо няма да е същото.

В надпреварата за сърцето на Евгени Генчев продължават 21 дами, но и тази седмица за две от тях приказката ще свърши и ще трябва да напуснат имението на любовта завинаги.

Тази вечер (8 март) своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Евгени е дългоочаквано.

Новият „ерген“ на България ще посрещне избраницата си с конче за езда, а след това двамата ще се разходят из най-красивите кътчета в Бодрум, хванати за ръка.

Каква изненада е подготвил Евгени за девойката и с какво ще успее да я трогне почти до сълзи, предстои да разберем от 21:00 ч. по bTV.

Междувременно, в имението останалите момичета ще трябва да се разделят по двойки „най-добри приятелки“ и да изразят мнение коя от дамите,

според тях, е „най-талантлива“, „най-романтична“, „най-умна“, „най-фалшива“, „най-надута“, „най-жадна за внимание“,

„най-лесно податлива на манипулации“, „най-неподдържана“ и „най-голям провокатор“. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за невиждан досега скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

В четвъртък вечер (9 март) е време за поредната групова среща, в която 10 от претендентките ще се превърнат в сексапилни „спасителки на плажа“.

На тях ще бъде поверен живота на „давещия“ се Евгени, който ще трябва да спасят с всички възможни техники. Най-добрата „спасителка“ ще получи възможност да прекара остатъка от деня си в компанията на музиканта на пикник на брега на морето.

Вечерният коктейл обещава да бъде изпълнен с обрати, а в имението ще се разрази истинска буря от страст след една неочаквана целувка, която ще се приеме с огромна изненада от страна на останалите претендентки.

Зрителите предстои да станат свидетели на инфарктна Церемония на розата, в която една от дамите ще събере смелост да целуне страстно Евгени пред всички останали,

а за друга бодрумската приказка ще приключи завинаги.

Защо решението на виртуоза ще предизвика сълзи в очите на едни и радост у други, не пропускайте да разберете в „Ергенът“ само по bTV!

- реклама -