Netflix

Невиждан по рода си хорър на Netflix предизвиква гадене и световъртеж сред зрителите

Социалните мрежи не спират да говорят за новия рилийз на Netflix. Филмът “The Perfection” разказва историята на две млади жени, а отделни сцени от него причиняват дори физическа болка.

Лазещи по кожата буболечки, повръщане и кръв – такива кадри се преплитат и ужасяват зрителя. Някои от гледалите го вече са се оплакали, че филмът им е причинил главоболие и въпреки че, както се оказва, лентата е „болезнена“, критиката към нея е отлична.

Главните роли се изпълняват от Логан Браунинг като младата обещаваща музикантка Лизи и Алисън Уилямс като талантлива художничка, която се отказва от мечтите си. Когато Лизи необяснимо се разболява след пътуване с автобус, нещата тръгват по невероятен път, защото тя е принудена да си отсече ръката. Освен зловещата история, филмът изобилства и с множество страшни сцени, които шокират зрителите.

Потребителите на Netflix не крият вълнението си в Туитър:

„Току-що гледах “The Perfection”. Филмът е абсолютно невероятен. Заплетен. Трябва да се правят повече такива филми“, пише зрител.

„Повръща ми се“, оплаква се друг потребител. Освен гадене, хората се оплакват и от главоболие и дори световъртеж.

„Не бях подготвен за такъв край. Лудо пътуване от началото до края, изпълнено с черен хумор, ужас, дори в един момент извиках. Нямам търпение да го гледам отново”, пише друг потребител.

“The Perfection” е режисиран от Ричард Шепърд и е сравняван с психологическия трилър „Черен лебед“ с участието на Натали Портман и Мила Кунис, които показват мрачните страни на балета.

- реклама -