Ути Бъчваров годишнина юбилей парти гости

Невероятно парти в чест на Ути Бъчваров

Над 1000 ВИП гости уважиха партито на Ути Бъчваров по повод 20 годишнината му на екран.

„За това ще се говори дълго, като за партито на годината“, доволно твърди изпълнителният продуцент на шоуто Светла Костова.

Събитието започна в 11 ч. в парка на Военната академия „Г.С. Раковски“ в София и ще продължи до късно вечерта. Любителите на вкусната храна и феновете на Ути се събраха край беседката на Фердинанд.
Гости на любимия кулинар на България са артисти, певци, политици и много негови почитатели. Организаторите са се погрижили за всичко – има детски кът, музей на открито и много други изненади за присъстващите. Вкусните гозби, разбира се, са приготвени лично от домакина.

Предаването на Петър Бъчваров – Ути – „Вкусно“ излиза в ефира на БНТ през 1996 г., като става любимо на зрителите. Известният кулинар е израстнал в артистични среди – завършва НАТФИЗ с „Театрална критика“ и „Кинорежисура“, публикувал е над 150 статии за кино и театър, а също така е играл и в няколко български филма.

За тези 20 години Ути пише и няколко книги, сред които: „Как отслабнах с 50 килограма”, „Пътешествие из страни на орли и замъци“, съвместно с проф. Николай Овчаров и „Вкусно – Рецептите на Ути“, както и невероятната поредица „Животът е вкусен с Ути Бъчваров“. Ути Бъчваров популяризира кулинарното изкуство в страната със своите непрестанни участия и обиколки из различните региони, предоставяйки първите по рода си кулинарни демонстрации, шоу програми, кулинарни театри и гурме вечери, като успява да комбинира кулинарията и шоу спектакъла в Европа, както и да популяризира и националната кухня. Водещият е един от малкото известни личности у нас, който не е сменял попрището си и винаги е бил изцяло посветен на своята страст – кулинарията. Това го превръща в една от най-популярните и любими личности, които се ползват с огромното доверие на българската публика.

- реклама -