Нещата, които привличат любовта и съхраняват хармонията в двойката

Да срещнеш човека, който ти е предопределен от съдбата, и да съхраниш хармонията във взаимоотношенията ви, не е лесна работа. За щастие, има начини, с които може да се подпомогне този процес и да се провокират истински силни чувства

Според астролозите голяма роля играят вещите, които съхраняваме в дома. Всеки предмет притежава своя енергия и чрез нея влияе на живота ни.

Някои предмети притежават особена сила и с правилно използване могат да привлекат към притежателя им любов, късмет и пари. В древността това е било отчитано задължително при подреждането на дома. По-рано хората са познавали магичните сили на предметите и са ги използвали така, че да привлекат благоденствието.

Според астролозите три са главните групи предмети, които благотворно влияят на любовта. Добре е да имате поне една от тях.

Пазете вещите, които се предават от поколение на поколение по женска линия

Тези предмети притежават огромна сила заради събраната енергетика на рода. Това може да са шити карета, скъпоценности, посуда, домашни принадлежности.

Ако жените от вашия род са били щастливи в брака, то подарената от тях вещ ще ви помогне и на вас. Но за да се превърне тази вещ в талисман, трябва да е пазена поне пет поколения. Лошото е, че такъв талисман може да бъде открит рядко.

Вещите, предназначени за двама

Те са заредени с много голяма сила, защото са предназначени за двама души. Това може да са две чаши, украшения или дрехи. Тайната е в това, че те действат като магнити. Едната символизира вас, а другата – половинката ви. Когато вие използвате вашата вещ, започвате да го привличате.

Този метод е много ефикасен в началото на връзката. А при дългогодишни партньори заздравява отношенията. Лошото е, че тези вещи притежават силата, ако са заредени в специални места по света – Тибет, Стената на плача в Израел и др.

Любовните талисмани

Те трябва да бъдат заредени от силен човек. Това е универсален способ за привличане на любов.

Тази вещ ще работи безотказно, ако „бъде зареден“ от правилния човек – човек, който има устойчив живот, щастливо семейство и хармонични отношения. Така ще можете да изберете правилния партньор и да живеете дълго и щастливо с него.

- реклама -