принц Хари, Мегън, живот

Нещастен ли е принц Хари и какво му липсва в живота след Megxit

Въпреки че Меган Маркъл сега е щастлива и живее живота, който винаги е искала, източници, близки до принц Хари, споделиха за „Венити Феър“, че според тях той не намира смисъл в новата си среда и че много му липсват приятелите и семейството му.

„Мисля, че на Хари наистина му липсват приятелите, военната служба, титлата и всичко, което върви с нея. Някакъв ред и подредба в живота също. В момента той няма работа, приятелите и близкото му семейство са на километри. Цялата тази ситуация с коронавируса и болестта на баща му „го тласнаха към решението да се сближи отново с брат си Уилям“, каза Кейти Никол, експерт, който следи отношенията на кралското семейство от години.

„Също така мисля, че Кейт и Уилям силно чувстват отсъствието на Хари и Меган. Съжаляват, че Хари не е с тях, защото са много свързани“, добави Никол.

Хари

Наскоро бе разкрито, че самият Хари е казал на приятели чрез видео разговор, че все още е в шок от това колко се е променил животът му.

Никол посочва, че на бившия принц му липсват структурата, правилата и примерите в живота, които той следва от детството си.

В същото време съпругата му Меган се чувства облекчена, че е на „своя територия“ и е далече от Великобритания, към която не можа да се адаптира по никакъв начин.

Избягалата херцогиня настоява за възможно най-ранното публикуване на биография за живота на двамата, която трябва да даде на обществеността представа за реалното състояние на нещата и да разкаже историята през нейния поглед.

- реклама -