Неща в дома, които носят безпаричие

Неща в дома, които носят безпаричие. По-добре се разделете с тях, за да ви върви. Чудите се защо парите не идват при вас или постоянно ви тормозят болести у дома, цари негативна енергия и като чели нищо не върви. Трудите се, работите усърдно, а като че ли парите ви изтичат през ръцете. Има неща в домовете ни, които изсмукват паричната енергия и е добре да се отървете от тях.

Счупена посуда

Пукнатините и отчупени парченца разрушават естествения поток от положителна енергия. Най-малкото храна, взета от такива посуда, няма да бъде полезна. По-често се зарежда с мощна негативна енергия и бавно унищожава човек отвътре.

Счупен часовник

Да имате нещо счупено носи нещастие според фън шуй, но часовникът може да донесе много лоши неща.

Черупки

Сувенирни мидени черупки и раковини, събрани от вас на плажа, няма да донесат радост. Тяхната енергия влияе директно върху сърцето, нарушавайки неговата работа.

Подаръци, които не харесвате

Избираме предмети, които харесваме. Но положението с подаръците е различно. Предмети, които не предизвикват радост, по-добре изхвърлете. Интуитивно, ние чувстваме “нашите собствени” и “не нашите собствени” неща, и това не е просто така.

Старата метла

Жал ви е да я изхвърлиите? Ще трябва. Износената стара метла символизира бедността. Използвайки я вие си навличате разорение и беди.

Рога и препарирани животниТези обекти символизират смъртта, затова могат да навлекат на стопанина именно такава черна енергия .

Рибен образ

Снимки, картини и дори фигури на риба привличат крадци в къщата. Изхвърлете ги веднага.

Износени обувки

Обувки, чехли и ботуши – всички стари обувки носят „злото око” и щети на къщата.

- реклама -