модни

Необвързани, не допускайте тези модни грешки!

Съгласни сме, че за човека не бива да се съди по външния вид, но в света на онлайн запознанствата това е невъзможно.

Платформата за онлайн запознанства Zoosk провежда анкета, в която участват 6646 потребители и анализира 34 579 профила. Установено е, че стилът на обличане често осуетява срещите.

Необвързаните, които се определят като „модерни“, е добре да го споделят в профила си, защото това може да увеличи съобщенията им с цели 135%.

модни

Но ако сте от онези хора, които не обръщат особено внимание на модата, добре е да поискате няколко модни съвета на приятелките си или да инвестирате в личен стилист, защото данните от анкетата показват, че отсъствието на стил намаляват шансовете Ви за среща с 54%.

Първата среща има решаващо значение, когато става дума за мода. Затова е задължително и двата пола да положат усилия.

модни

Цели 86% от анкетираните твърдят, че за тях е важно да бъдат облечени добре, а според 94% от жените приличното облекло на първа среща е абсолютно задължително.

И все пак, ако модата не е силата Ви, поне се опитайте да стоите далеч от следващите модни престъпления:

Смачканите дрехи на първа среща са най-неприятното нещо за 66% от необвързаните, а сандалите и гумените чехли следват съответно с 55% и 53%.

Трябва да кажете „не“ и на широките дрехи, доближаващи стила на 90-те. Същото важи и за бельото – побързайте да изхвърлите „бабешките“ гащи.

Избягвайте прекалено късите шорти, както и панталоните, които вече са Ви малки или големи, дънките с ниска талия и твърде тесните ризи – нито една от тези дрехи няма да Ви спечели допълните точки.

модни

Според 36% от участниците в анкетата стилни джинси и спортно-елегантна блуза са достатъчни да се чувствате уверени на първата среща.

Не бихте сбъркали, ако заложите изцяло на черния цвят – 40% от жените споделят, че така се чувстват най-уверени и секси.

Източник: Independent

 

 

- реклама -