Необикновеният и екстремен живот на Агент 00Sex- Червенокосата шпионка

Тя е червенокоса и страшно красива. Всичко необходимо да е идеалния таен агент.

Анна Чапман е руски разузнавач, модел и медийна личност. Тя беше арестувана в САЩ през 2010 г. като част от програмата „Нелегалите“ и беше обвинена в шпиониране от името на руската агенция „Служба на външните разведки“. През юли 2010 г. тя заедно с други агенти беше сменена като част от Русия – САЩ. размяна на затворници. Родена във Волгоград на висш служител на КГБ, Чапман посещава Московския университет, откъдето получава магистърска степен по икономика.

През 2001 г. тя се запознава с бъдещия си съпруг Алекс Чапман, с когото се омъжи година по-късно и се разведе през 2006 г.

Алекс умира през 2016 година и смъртта му също е мистериозна.

Анна работи в редица компании, включително Barclays и NetJets. През 2009 г. Чапман се премества в Ню Йорк и скоро е арестуван за това, че действа като агент на чужда държава, без да уведомява генералния прокурор на САЩ. След завръщането си в Русия тя работи в няколко области, включително като модел на модния подиум, ръководител на младежки съвет и водещ на телевизионни сериали.

След като се върна в страната си, тя се присъедини към Младата гвардия на Единна Русия и беше назначена да обучава млади хора.

На 21 януари 2011 г. тя започва да хоства „Тайните на света“, седмично телевизионно предаване в Русия за REN TV. През юни 2011 г. тя се присъединява към списанието „Venture Business News“ като редактор.

През това време Чапман също пише колона за „Комсомолская правда“. През октомври същата година тя бе обвинена в копиране на съдържание от книгата на Олег Матвечев.

През август 2013 г. тя пристигна в отцепения район Нагорни Карабах с група офицери и поиска Република Арцах да прекрати битката си с Азербайджан за територията.

През 2013 година предлага в социалната мрежа брак на доскорошния консултант на ЦРУ и американската Агенция за национална сигурност- Едуард Сноудън .

Бившата руска шпионка Анна Чапман, която се превърна в секс бомба след завръщането си в Москва, пуска собствена колекция от рокли. Колекцията е създадена изцяло в Русия. Включени са мотиви от руските народни приказки и фолклор.

Понастоящем официалната й длъжност е съветник на президента на банка Fund Service Bank, въпреки че функциите й там остават неясни. Бившата шпионка има и собствено телевизионно шоу за свръхестествени явления.

Често жълтите медии в Русия я спрягат за любовница на президента Путин.

Наричат я „Женският Джеймс Бонд“, руската „Мата Хари“.

 

- реклама -
error: Съдържанието е защитено