Лора Караджова лято море аксесоари

Нека бъде лято! Без какво не тръгва на море Лора Караджова?

Изпълнителката на летния хит „Нека бъде лято“ – Лора Караджова добре знае как да си изкара любимия сезон.

И то точно като в песента, която години наред запяваме дойде ли юни.

Какво обаче задължително трябва да има в куфара, чантата или колата си Лора преди да щурмува плажа?

Питаме самата нея малко преди да отпраши за морето за мнооого дълго време, за което благородно й завиждаме.

Не тръгвам без двама- трима приятели в колата. Най-често в компанията са двете ми най-добри приятелки. Едната познавам почти от сто години. Иначе аз създавам контакти адски бързо и някой може да ми стане приятел за 5 минути, защото усещам дали ще се разбирам с  този човек от първия момент.

  • Без флашка, на която може да има моята музика, защото по всяко време мога да се окаже, че ме канят на участие да си попеем. По същата причина не тръгвам и без микрофон, винаги е в багажника. Без блутут колонка също не тръгвам – трябва ми за да ми е достъпно партито, където и да ме завари животът. Телефон, колонка и си там.
  • Не пропускам да си взема шапка с огромна периферия. Колкото по-огромна, толкова по-добре. Питали са ме дали я нося заради това, че искам да се скрия. Но не – не се крия. Аз винаги си мисля, че никой не ме познава. Движа си се съвсем спокойно и съм убедена, че никой не ме разпознава.
  • Никъде не отивам без кецовете си. Обичам ги! Аз съм като Кари Брадшоу и нейната лудост с токчетата, само че не си купувам тях от магазините на Джими Чу в Ню Йорк, а кецове от магазините на Buzz в София. Вече имам всякакви цветове и модели, заемат около един куфар. Мога да ги сложа по всякакъв повод – и с рокля, и със спортни дрехи и да се чувствам супер.
    • Лора е луда на тема кецове и често може да бъде забелязана да избира поредния си нов модел в магазините на BUZZ
  • Без любимите ми дънкови панталонки – няма по-удобно нещо. Както и при кецовете – това е най-универсалното, което можеш да вземеш от гардероба си. Пък и събират „гларуси на ято”.
Лора се подготвя за лятото в магазин на BUZZ
  • Без доброто си настроение. За къде сме без него? По-добре си стой вкъщи, ако не си на кеф. Плюс това настроението на морето рязко се повишава. Даже научно е обяснено – тези дни четох, че липсата на витамин D, който си набавяме от слънцето, води до депресия. Тоест  – повече слънце, повече море, повече настроение, просто е!

 

https://www.youtube.com/watch?v=AQZN15uNR44

- реклама -